Petitchef

Cozonac cu nucă, cacao și rahat :)

Desert
10 porții
4 ore
50 min
Ușor
Pufos si gustos gustos

Ingrediente

Numarul de porții: 10
Aluat : 500 g faina, 100 ml ulei, 250 ml lapte, 3 oua, sare, 1 plic drojdie, 300 g zahar, 2 esente de rom, coaja de la 2 portocale.

Umplutura : nuca, rahat, cacao.

Preparare

  • Se amesteca ingredientele pt aluat si se frământă. Se lasa sa crească 3 ore.
  • Se intinde o foaie din aluat si se pune nuca, rahat si cacao apoi se rulează. Se pune in tava si se unge cu ou batut. Se coace 50 de minute la 140 grade.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Opéra-desertul suprem
Opéra-desertul suprem
10 porții
2h8m
Dificil
2.5 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Cozonac cu nuca si cacao
Cozonac cu nuca si cacao
8 porții
1h35m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Cozonac cu nuca si cacao
Cozonac cu nuca si cacao
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cozonac pufos cu nuca si cacao fara framantare
Cozonac pufos cu nuca si cacao fara framantare
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeNuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeDeserturi cu nuca de cocosDeserturi cu nuca de cocosUleiul din nuca de cocos - un aliment complexUleiul din nuca de cocos - un aliment complex

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: