Cozonac cu nucă, cacao și rahat :)


Pufos si gustos gustos

Ingrediente:

Aluat : 500 g faina, 100 ml ulei, 250 ml lapte, 3 oua, sare, 1 plic drojdie, 300 g zahar, 2 esente de rom, coaja de la 2 portocale.
Umplutura : nuca, rahat, cacao.

Preparare:

Etapa 1:

Se amesteca ingredientele pt aluat si se frământă. Se lasa sa crească 3 ore.

Etapa 2:

Se intinde o foaie din aluat si se pune nuca, rahat si cacao apoi se rulează. Se pune in tava si se unge cu ou batut. Se coace 50 de minute la 140 grade.





Punctează această reţetă:


Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale