Cozonac cu nucă, cacao și rahat :)


Pufos si gustos gustos

Ingrediente

Aluat : 500 g faina, 100 ml ulei, 250 ml lapte, 3 oua, sare, 1 plic drojdie, 300 g zahar, 2 esente de rom, coaja de la 2 portocale.
Umplutura : nuca, rahat, cacao.

Preparare

Etapa 1

Se amesteca ingredientele pt aluat si se frământă. Se lasa sa crească 3 ore.

Etapa 2

Se intinde o foaie din aluat si se pune nuca, rahat si cacao apoi se rulează. Se pune in tava si se unge cu ou batut. Se coace 50 de minute la 140 grade.

Rețete inrudite


Întrebări:








Punctează această reţetă:


Video sugerat

CROSTINI CU GORGONZOLA, NUCA SI MIERE





Rețete

Articole conexe

Nuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeNuca tigru – o pseudo nuca cu proprietati realeCea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale