Petitchef

Desert de primavara

Desert
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
125 g nuca de cocos rasa

125 g zahar

5 albusuri oua

200 g frisca lichida

50 g zahar pudra


câteva frunze menta

Preparare

  • Intr-un castron,bateti albusurile de ou si zaharul folosind un mixer. Adaugati nuca de cocos si amestecati pana se omogenizeaza . Pe o tava de copt captusita cu hartie pergament puneti compozitia in forma de cercuri cu diametrul de aprox. 6 cm.
  • Coaceti in cuptor 15 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca .Intr-un castron, bateti bine frisca . Puneti-o apoi într-o forma ( cornet de patiserie pentru ornat) si decorati suprafata tartelor .
  • Asezati deasupra zmeura , pudrati cu zahar (optional) si pentru aspect final, adaugati cateva frunze de menta. Aceeasi reteta cu fragi, capsuni, mure etc.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Desert cu jeleu de zmeura si frisca
Desert cu jeleu de zmeura si frisca
4 porții
2h10m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Desert de vara: cheesecake cu zmeura
Desert de vara: cheesecake cu zmeura
4 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Bomboane de casa cu nuca de cocos
Bomboane de casa cu nuca de cocos
6 porții
1 oră
Ușor
5 / 5
Rețetă Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
Bavareza cu zmeura si ciocolata alba
12 porții
3 ore
Dificil
4.8 / 5
Rețetă Red velvet cake
Red velvet cake
10 porții
4h25m
Dificil
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: