Petitchef

Desert la pahar

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Quarkul se amesteca cu visinele ,zaharul vanilatsi 50 gr.zahar pudra,se pune primul strat,apoi se pun biscuiti sfaramati, crema de frisca batuta cu sirop caramel si 50 g.zahar pudra,se lasa aprox.1 ora la frigider,apoi de decoreaza si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Desert crema vegana



Întrebări:




Comentarii:

anca_b2020_1, 06/05/2021

Foarte bun

(0) (0) Abuz
26/01/2014

Delicios.BRAVOOOOOOOO!

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Arata foarte bine dar nu stiu ce gust are :((

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10 h 55 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tartă de paște cu ciocolată și caramel
Tartă de paște cu ciocolată și caramel
8 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartalete cu caramel si ciocolata
Tartalete cu caramel si ciocolata
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Snickers de casa vegan si fara gluten
Snickers de casa vegan si fara gluten
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează