Petitchef

Dulceata de caise la Multicooker Philips

Aromata si parfumata, dulceata de caise se pregateste, de obicei, vara, atunci cand este sezonul acestor fructe.Petitchef.ro va arata in 7 pasi cum sa preparati o dulceata de caise cu care sa ii cuceriti pe cei dragi.Gemul sau dulceata de caise este recomandata pentru multe prajituri, rulade, cornuri, clatite si de ce nu la un mic dejun. Cu minim de efort (datorita Multicookerului Philips) veti gati acasa (in surse de igiena foarte sigure si cu ingrediente alese de dvs.) cea mai parfumata dulceata de caise.

Desert
6 porții
15 min
3 ore
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Caisele se spala bine.
  • Etapa 2 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Se desfac in jumatati pentru a se scoate samburii. Optional, jumatatile se pot taia in alte jumatati.
  • Etapa 3 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Pregatiti Multicookerul Philips si puneti in vasul de gatire caisele taiate. Stropiti caisele cu sucul de la lamaie.
  • Etapa 4 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Amestecati zaharul impreuna cu gelul fix din cele 2 pliculete si puneti-l peste caise. Omogenizati.
  • Selectati din Menu functia de Dulceata (Jam). Apasati Cooking Time si selectati 2 ore. Apasati butonul Start pentru ca aparatul sa inceapa functia de preparare a dulcetei. Cand procesul s-a incheiat, veti auzi cateva semnale sonore, iar ledul aferent functiei Jam se va stinge.
  • Etapa 6 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Intrucat multicookerul va activa automa Modul de pastrare la cald, trebuie sa dezactivati aceasta functie prin apasarea butonului „Off Warm”. Deconectati aparatul de la sursa de curent. Deschideti cu grija capacul.
  • Etapa 7 - Dulceata de caise la Multicooker Philips
    Asteptati pana se raceste un pic si puneti dulceata in borcane.


Întrebări:




Comentarii:

10/08/2014

Gelfix ? hmmm....bunica nu intelege cuvantul asta :) Se poate si fara gelfix... si eventual si fara multicooker. Eu las caisele cu zahar sa isi lase sirop peste noapte, clocotesc siropul pana ajunge la consitenta la care doresc, dupa care adaug caisele si bag la cuptor, fara sa mai amestec pt a nu le zdrobi . PS: pt dulceata sunt recomandate caise ceva mai tari....din cele coapte f bine faceti gem.

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata din fructe de aronia
Dulceata din fructe de aronia
4 porții
9 ore
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paella super rapida la multicooker cookeo
Paella super rapida la multicooker cookeo
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Gem de caise - petitchef
Gem de caise - petitchef
15 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clafoutis cu caise
Clafoutis cu caise
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Caise gratinate
Caise gratinate
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Petitchef testeaza si apreciaza Philips Multicooker! Petitchef testeaza si apreciaza Philips Multicooker! Philips Multicooker gătește pentru tine. Rapid, foarte variat și gustos! Philips Multicooker gătește pentru tine. Rapid, foarte variat și gustos! 12 retete cu Caise 12 retete cu Caise

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează