Petitchef

Erdei gyümölcs krém

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Preparare

  • Punem fructele intr-o sita si lasam sa decongeleze.Amestecam iaurtul cu zaharul pudra si cu fructele decongelate.In zeama ramasa punem la inmuiat gelatina.
  • Incalzim gelatina, amestecam cu iaurtul si toata compozitia asta turnam peste frisca batuta si amestecam usor .
  • Umplem piscotul cu crema si punem la frigider min. 3-4 ore.Daca vi-se pare ca e prea acrisor se mai poate pune zahar pudra si la urma.

Întrebări:




Comentarii:

atena_p2014
atena_p2014, 21/02/2017

Ce inseamna descrierea?Ce foi foloseste,2gelatina linguri sau pachete si de cate grame?O reteta aiurea!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Inghetata de fructe de padure cu ciocolata alba
Inghetata de fructe de padure cu ciocolata alba
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu capsuni si crema de patiserie
Tarta cu capsuni si crema de patiserie
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu capsune
Verrine tiramisu cu capsune
3 porții
4h30m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
Cuburi de gheata cu fructe de padure si menta
4 porții
2h5m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.