Cu siguranta cunoasteti palmierii nostri din aluat de foietaj, ei bine, astazi, vom face ceva similar cu aluatul de fursecuri (aluat sablé). Si, de asemenea, il vom combina cu o alta rereta, fursecurile diamante, cunoscute pentru faptul ca au zahar cristalizat si caramelizat in jurul marginii. Nu dureaza m mai mult de 15 min pentru a le face!
Ingrediente
Numarul de porții: 4
Materiale
hartie de copt
tava de copt
Preparare
Intindem rola de aluat sablée. Presaram zahar normal pe toata suprafata aluatului (cantitatea depinde de cat de dulce vreti sa fie).
Rulam din nou aluatul si il introducem la frigider 10 minute, astfel incat sa se intareasca si sa fie mai usor de taiat.
Dam ruloul de aluat sablée prin zahar brun, asigurandu-ne ca zaharul ramane lipit de aluat.
Taiem discuri cu grosimea de 1 cm si le asezam pe o tava de copt tapetata cu hartie pergament.
Coaceti 15-20 minute la 170º C sau pana cand sunt usor rumenite si caramelizate. Lasati-le sa se raceasca si gata!