Petitchef

Jeleu de citrice

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor
  • Jeleu de citrice
  • Jeleu de citrice, poza 2
  • Jeleu de citrice, poza 3
  • Jeleu de citrice, poza 4
  • Jeleu de citrice, poza 5
  • (4.00/5 - 3 voturi)
  • 1
Jeleu de citrice
 

Ingrediente

Numarul de porții: 4
250 ml suc proaspat de portocale

100 ml suc proaspat de grapefruit

100 ml suc proaspat de lamaie

½ (10 g) plic gelfix clasic 1:1

500 g zahar

2 lingurite rom (optional)

½ lingurita sare de lamaie

Preparare

  • Sucul de la citrice se amesteca cu 10 gr gelfix si 1 lingura zahar, apoi se da in clocot.
  • In sucul ce fierbe se adauga zaharul ramas si sarea de lamaie.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba 1 minut.Se ia amestecul de pe foc si se incorporeaza romul, daca se foloseste.
  • Se umplu borcanele su se infileteaza imediat.


Comentarii:

10/07/2011

Nu stiam aceasta reteta.Este super.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseVopsirea oualor de PasteVopsirea oualor de PasteZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: