Mar

(4.43/5 - 517 voturi)
90 comentarii

Ingrediente

un mar
zeama de lamaie
gelatina

Preparare

Marul se spala si se sculpteaza.In timpul lucrului se stropeste cu zeama de lamaie.
La sfarsit se trece prin gelanina si se pastreaza la rece

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii (90):

05/09/2013

Cum arata, fara comentariu... O mica capodopera.
Insa cum se ajunge la aceasta capodopera... asta lasa de asteptat.... am vrea sa stim cum a fost realizat. BRAVO pentru acest mar sculptat

(1) (0) Abuz
08/02/2014

Comentariu total ironic,pai sculptatul e cel mai interesant.......aratati sa vada si cei interesati cum s-a executat

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Bucataria este o arta , dar trebuie sa depui efort si pricepere pt. a o intelege.

(0) (0) Abuz
18/10/2013

F frumos era bine sa fi existat un dispozitiv cu care sa putem lucra si noi restul

(1) (0) Abuz
03/01/2014

Nu prea e comestibil cu atita lamaie...se foloseste mai mult ca ornament..

am gătit această rețetă
(0) (1) Abuz
25/08/2013

Usor de executat, rezultatul este delicios si decorativ, atractiv.

(0) (1) Abuz
05/04/2013

Super tare,dar la multi musafirii iti trebuie o saptamana de munca

(1) (0) Abuz
02/10/2013

Arata excelent, pacat ca nu putem si noi cei derand sa-l facem...

(0) (0) Abuz
08/12/2013

Tre sa fii plecat rau ca sa ti pierzi timpul in felul acesta

(0) (0) Abuz
17/09/2013

Cum se face sculptura, ma poate ajuta cine cu detalii?

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

10 motive pentru a consuma un mar pe zi10 motive pentru a consuma un mar pe zi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale