În castron se bate cu un mixer, untul si zaharul pâna devine pufos. Se adauga ouale, cate unul si se freaca bine dupa fiecare adaugare.
Se adauga coaja de lamaie, iaurtul (sau laptele), esenta de vanilie si se amesteca. Se amesteca si faina, apoi razalitura de lamaie.
Se ia din aluat si se pune în cupele de briosa cu ajutorul a doua linguri sau o lingura de inghetata. Coaceti circa 20-30 de minute sau pâna când o scobitoare introdusa in centrul briosei iese curata.
Ss scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca timp de aproximativ cinci minute înainte de a scoate din tigaie. Se poate face o glazura de lamaie din 1/2 ceasca de zahar si 2 linguri de suc proaspat de lamâie sau se pot pudra simplu cu zahar sau orice alt decor.
Dar cum eu tocmai facusem Dulceata de piersici, le-a ornat cu felii de piersici.
"Razlitura" este un nou cuvant?! Nu pot spune romanesc!? Ce scoatem di "tigaie ?! Reteta in sine nu este rea,dar aveti in vedere ca citesc poate si tinerele gospodine .Draga Petit Chef nu cred ca ar costa prea mult sa angajati pe cineva care sa revizuiasca modul in care sunt redactate retele.Alte fel TOATA LAUDA !
Comentarii:
O k
"Razlitura" este un nou cuvant?! Nu pot spune romanesc!? Ce scoatem di "tigaie ?! Reteta in sine nu este rea,dar aveti in vedere ca citesc poate si tinerele gospodine .Draga Petit Chef nu cred ca ar costa prea mult sa angajati pe cineva care sa revizuiasca modul in care sunt redactate retele.Alte fel TOATA LAUDA !