Petitchef

Nugat

Aperitiv
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Albusurile se bat bine intr-un bol, se adauga zaharul, care se pune putin cate putin cu o lingurita. Se adauga zaharul vanilat, se aseazabol-ul intr-un vas cu apa si se da vasul la foc, amestecandu-se compozitia cu un tel.
  • Cand a inceput sa fiarba, se pune mierea, picatura cu picatura si se continua amestecatul timp de cateva minute. Se adauga nucile taiate cu cutitul. La sfarsit se pun stafidele.
  • Se pune pe o tava o foaie de napolitana, se toarna peste foaie nugatul, se intinde cu o spatula, se acopera cu alta foaie de napolitana, se aseaza deasupra un fund de lemn, peste care se pune o greutate. Se pune nugatul la rece pana a doua zi si apoi se taie in bucati.


Întrebări:




Comentarii:

12/09/2015

Te lingi pe bot

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/08/2016

Minunat,nugat-ul home-made.

(0) (0) Abuz
20/08/2016

Aperitiv?????

(0) (0) Abuz
15/06/2012

Super prajitura !!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Camembert la cuptor, cu nuci si miere
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salată cu sparanghel super gustoasă
Salată cu sparanghel super gustoasă
4 porții
20 min
Foarte ușor
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crinkle cake cu brânză de capră și miere
Crinkle cake cu brânză de capră și miere
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează