Petitchef

Dovlecei pane

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dovleceii se curata, se taie rondele, se presara cu sare si se lasa la scurs.
  • Se amesteca cele 2 oua batute cu sare, piper si 3 linguri de faina.
  • Se dau rondelele de dovlecei prin faina, se dau prin compozitia de oua si se scufunda in uleiul incins.
  • Se intorc rondelele pe ambele parti, se scurg bine, apoi se pun pe un platou.Se pot servi si cu mujdei de usturoi.


Poze

Dovlecei pane
Dovlecei pane - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei gratinati -simplu de facut
Dovlecei gratinati -simplu de facut
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
Ragoût de dovlecei - perfect pentru a însoți pastele
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
Taitei chinezesti cu naut si dovlecei
1 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează