Petitchef

Papanasi

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g branza de vaci scursa bine

2 oua

6 linguri de zahar

coaja rasa de la o lamaie

un sfert de lingurita de bicarbonat de sodiu stins intr-- o lingurita de zeama de lamaie

250 g faina

ulei pentru prajit


Topping:


gem si ciocolata finetti

Preparare

  • A batut ouale cu zaharul apoi am adaugat branza si aromele.A adaugat apoi bicarbontul stins si faina in ploaie.
  • A amestecat pana a iesit un aluat usor de modelat.Din acel aluat a format bulgarasi si bilute mai mici .
  • Bulgasii i-am prajit in ulei incins si la foc MIC sa nu ramana crud la mijloc.
  • Cand sunt rumeniti ii "montam".Peste papanas punem smantana si gem sau ciocolata iar in varf biluta.

Poze

Papanasi, poza 1Papanasi, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Moelleux ciocolata-vanilie
Moelleux ciocolata-vanilie
10 porții
1h10m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cheesecakes vegan
Cheesecakes vegan
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Papanasi din branza de vaci
Papanasi din branza de vaci
5 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Papanasi cu dulceata si smantana
Papanasi cu dulceata si smantana
8 porții
35 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Papanasi prajiti cu dulceata
Papanasi prajiti cu dulceata
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: