Petitchef

"Patratele" cu branza

Desert
8 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Blat:

Crema:

Glazura:

Preparare

  • Batem albusurile spuma cu zaharul, apoi punem treptat galbenusurile amestecate bine cu uleiul. Incorporam usor faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o introducem la cuptor pentru 25-30 de minute.
    Batem untul cu zaharul, adaugam branza de vaci scursa bine si esenta de portocale. O dam la frigider pentru 30 de minute.
    Intre timp preparam glazura, intr-o craticioara amestecam cu un tel zaharul si cacaua dupa care adaugam frisca lichida. Amestecam bine si punem craticioara pe abur. Amestecam din cand in cand pana ce se topeste zaharul, ea va deveni ceva mai lichida, avem insa grija sa nu fiarba. Dupa ce o luam de pe foc incorporam si cubuletul de unt.
    Intindem crema peste blat, turnam glazura, ea se intinde foarte bine nu avem nevoie de nici o ustensila pentru intins si nici nu e recomandat.

Rețete inrudite

YouTube

Muffins marmorate



Întrebări:




Comentarii (97):

16/09/2016

Este o prajitura fina si pe gustul copiilor mei.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/04/2015

Super si usor de preparat!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

E foarte gustoasa. Eu am taiat blatul in doua si am intre ele crema de brinza. Deasupra am pus jeleu cu fructe.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

O prajitura foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

E fff.buna !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/02/2015

Am facut crema un pic altfel utilizand mascarpone si philadelphia clasic si a iesit super ...

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
03/12/2014

Am facut prajitura, e fff buna. Parerea mea e ca nu trebuie sa puneti o esenta intreaga de portocale, din cauza ca ii da un gust usor amarui. Asa am patit eu, dar am mai adaugat zahar si a iesit super pana la urma.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/10/2014

Excelenta reteta. Eu am facut-o sub forma de tort si pe deasupra i-am pus un jeleu de fructe rosii...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/04/2014

Suna minunat, o sa o incerc

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
craciunita_l2013
craciunita_l2013, 27/01/2014

"CRUD" DE BUNA!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 10

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frappuccino ca la starbucks
Frappuccino ca la starbucks
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Flan de ciocolata fara gluten
Flan de ciocolata fara gluten
6 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Cremă tartinabilă ciocolată și alune
Cremă tartinabilă ciocolată și alune
20 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sarlota in stil tiramisu fara oua
Sarlota in stil tiramisu fara oua
6 porții
5 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra 15 retete de deserturi cu branza 15 retete de deserturi cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează