Plăcintă cu dovleac :)

(4.50/5 - 10 voturi)
1 comentariu

:)

Ingrediente:

Foi : 200 g unt, 100 g zahăr pudră, sare, 1 ou, 1 plic praf de copt, 400 g făină.
Umplutură : 1 kg și 70 g dovleac plăcintar răzuit, 350 g zahăr, 1 esență de vanilie.

Preparare:

Etapa 1:

foi : Se mixează untul cu sarea și zahărul. Se adaugă oul, praful de copt și făina și se frământă. Se lasă la frigider 30 de minute.

Etapa 2:

umplutura : Se amestecă dovleacul cu zahărul și se pune pe foc mic până se înmoaie. Se lasă să se răcească apoi se adaugă esența de vanilie.
Tava se tapetează cu hârtie de copt și se împarte aluatul în 2 părți egale. Se pune o foaie în tavă, umplutura și a doua foaie. Se coace 45 de minute la 180 grade. Se lasă să se răcească și se pudrează cu zahăr pudră.





Punctează această reţetă:

Comentarii:

4 / 5
Postat 10/12/2016, 16:54

Arata bine.Chiar azi o sa fac si eu>

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Este delicioasa, sper sa-ti placa!


Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale