Inceput cu blatul farmat biscuitii si amestecat cu o lingura de zahar topit untul si pus peste biscuiti amestecat bine o forma de tort(de 22) tapetat cu hartie de copt si pus amestecul obtinut presandu-l bine cu mana bagat pt 10minute in cuptorul ipreincalzit.
Branza mixat usor adaugat zaharul si faina separat mixat ouale cu vanilia ,un varf de cutit de sare,coaja si zeama de lamaie(o lingura) adaugat apoi o cana de smantana in amestecul de oua apoi pus totul peste branza si amestecat usor.
Turnat amestecul peste blat si bagat la cuptor acolo scrie ca se tine 20minute la cuptor si se mai lasa 2ore in cuptor cu focul stins verificat dupa 20min si nu era legata deloc compozitia,asa ca lasat focul la mic timp de o ora probabil depinde de cuptor.
Stiam ca cel din dotare se raceste repede si n-aveam chef sa pap cu lingura din forma. Oprit focul si mai lasat o ora prajitura in cuptor pana ce racit mixat 100ml hulala,cu 2linguri zahar,o lingura zeama de lamaie,jumatate cana smantana pana ce a capatat consistenta ornat prajitura si dat la frigider scria sa astept 8ore.pt Dumnezeu!nu sunt in stare de asa ceva de unde atata rabdare cred lasat doua ore apoi scos inelul.