Prăjitură cu cocos și ciocolată :)

(2.33/5 - 3 voturi)
1 comentariu

:)

Ingrediente:

Blat : 7 oua, 7 linguri faina, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 1 esență de vanilie, sare.
Crema: 1 plic budinca de cocos, 500 ml lapte, 150 g zahar, 1 plic gelatina
Decor: 280 g ciocolată cu alune, 500 ml frișcă, 1 esență de vanilie, 1 plic zahar vanilinat , 1 plic bomboane decorative curcubeu

Preparare:

Etapa 1:

Se bat ouăle cu sare și zahar. Se adaugă praful de copt, cacaua, faina și esența. Se coace 35 de minute la 180 grade.

Etapa 2:

Se hidratează gelatina. Se amesteca laptele cu zaharul și budinca și se fierbe pana se îngroașă. Când e călduță se pune gelatina. Se pune crema peste blat și se lasă la rece o ora.

Etapa 3:

Se topește ciocolata. Când crema s-a întărit se taie prăjitura apoi fiecare bucata se glazureaza cu ciocolată. Se amesteca frișca cu zaharul vanilinat și esența și se bate. Se pune în pos și se decorează prăjitura. Se presară bombonele și se lasă la rece o ora.





Punctează această reţetă:

Comentarii:

1 / 5
Postat 24/01/2017, 11:15

Arata groaznic, sincer. Aspect comercial = 0. Crema cu e-uri cat cuprinde! Prea mult blat si prea putina crema... Bomboanele nu prea si-au rostul!

(0) (0) Abuz
andreea_deea459
Răspuns andreea_deea459:

Draga, te-a întrebat cineva ceva? Te bagi ca musca în curu vacii. Marș acasă invidioaso


Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale