Petitchef

Prăjitură răsturnată cu mere și scorțișoară

Mere si scortisoara - miros de sarbatoare in fiecare zi!

Desert
15 porții
30 min
45 min
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se caramelizează zaharul și se îmbracă cu el pereții formei în care urmează sa coaceți prăjitura.
  • Se curata merele și se taie felii apoi se pun peste caramel și se presară scorțișoară.
  • Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă praful de budinca , praful de copt și faina. Se pune compoziția peste mere și se coace 45 de minute la 160 grade. Se răstoarnă fierbinte din forma și se servește rece.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Lemnul dulce - Scortisoara Lemnul dulce - Scortisoara

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează