Prăjitură nanaimo bars


:)

Ingrediente

Blat :250 g biscuiți cu crema de vanilie, 300 g biscuiți cu crema de ciocolata, 250 g margarina topita, 100 g mix de stafide, arahide si alune de pădure, 80 g zahar pudra, 1 esență de rom, 100 g nuca de cocos, 2 linguri cacao.
Crema : 1 plic budinca de vanilie, 160 g zahar pudra, 500 ml lapte, 250 g margarina, 2 pliculețe zahar vanilinat, 250 g iaurt simplu, 2 pliculețe gelatina, 1 esență de vanilie, 200 ml frișcă.
Decor : 400 g finetti

Preparare

Etapa 1

Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zaharul vanilinat, nuca de cocos, zaharul pudra, cacaua, mixul, esenta și margarina. Se presează în tava și se lasă la rece pana e gata crema.

Etapa 2

Se amesteca laptele cu zaharul vanilinat, zaharul pudra și budinca și se fierbe pana se îngroașă. Se lasă să se răcească puțin și se adaugă margarina, gelatina hidratata, iaurtul, frisca lichida și esența. Se pune peste blat și se lasă la rece 4 ore. După ce s-a închegat crema bine se pune deasupra finetti.

Întrebări:








Punctează această reţetă:


Video sugerat

Prajitura rasturnata cu ananas


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Turta dulce, prajitura Craciunului!Turta dulce, prajitura Craciunului!Mug cake - prajitura la canaMug cake - prajitura la canaNegresa – cea mai iubita prajitura de casaNegresa – cea mai iubita prajitura de casa

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale