Petitchef

Prima mea coliva!

Desert
2 porții
40 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Puneti la fiert arpacasul si lasati-l sa fiarba la foc mic. ( nu trebuie amestecat in timp ce fierbe, in schimb oala se clatina putin pentru a nu se lipii. )Acesta este fiert cand bobul este inflorit iar toata apa absorbita.
  • Acoperiti cu un capac si lasati asa pentru (cateva ore). Dupa ce s-a racit bine, scoateti compozitia din vasul in care a fiert, si adaugati restul ingredientelor si framantati-o pana devine cremosa.
  • Daca vi se pare prea moale, adauagati mai mult pesmet din biscuiti simplii care sa absoarba din umezeala.
  • Aseazati compozitia intr-un platou, neteziti-l si cerneti un strat de pesmet din biscuiti simplii, urmat de un strat de nuca de cocos(sau altceva), iar ornata dupa imaginatiecicolata,bomboane...etc

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu ciocolata si... maioneza
Chec cu ciocolata si... maioneza
8 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Trufe cu ciocolata - Petitchef
Trufe cu ciocolata - Petitchef
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coliva ca-n banat
Coliva ca-n banat
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Coliva
Coliva
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Coliva
Coliva
8 porții
11 ore
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: