Am separat albusurile si le-am batut spuma cu 50 g zahar si praful de sare. Galbenusurile le-am frecat cu celelalte 50 g zahar pana acesta s-a topit. Am amestrecat compozitiile si am adaugat faina. Intr-o tava unsa si tapetata bine (sau pe hartie de copt) am turnat amestecul si l-am nivelat bine, dupa care l-am dat la cuptorul incins pana s-a rumenit bine. Foaia se scoate pe un prosop de panza umezit dar bine stors.Se ruleaza odata cu prosopul, dupa ce s-a racorit putin. Pentru crema de caise care mi s-a parut ca a iesit extraordinara am topit ciocolata rupta in bucatele si am amestecat-o cu gemul pe baie de abur pana s-au incorporat bine toate bucatelele. Dupa ce am racit-o bine am incorporat frisca putin cate putin. Jumatate din cantitatea de frisca am oprit-o pentru ornat. Am umplut rulada si am ornat-o, dupa care am lasat-o pana a doua zi la rece.
Comentarii (15):
Pare buna, arataf.bine,merita incercata
Delicios!!!
Interesant !
Delicios
F buna
Nu e clar daca frisca e batuta sau lichida se pune acolo in cremate ca mentionati si dimensiunile tavii
va multumesc
poa
Delicioasa
OK !!!!!!!!
Excelent ! Reteta blatului am mai intalnit-o dar cea pt crema este incredibil de originala ! Abia astept sa o gatesc !
F. buna