Petitchef

Rulada cu gem

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu sare si zahar. Se adauga apa fierbinte si se amesteca usor, cu o spatula/lingura de lemn. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare, cu miscari usoare, de jos in sus .
  • Se amesteca separat amidonul cu praful de copt; se cern deasupra compozitiei de ou si se omogenizeaza. Se tapeteaza o forma de copt si se coace, la foc potrivit (180 grade) pentru cca. 15 minute.
  • Cand este gata, se rastoarna pe un prosop de bucatarie presarat cu zahar. Se scoate imediat hartia.
  • Se unge cu gem:
    Se ruleaza strans si se lasa la rece pana in momentul servirii.


Poze

Rulada cu gem, poza 1
Rulada cu gem, poza 2
Rulada cu gem, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

22/12/2013

Naspa

(0) (0) Abuz
03/07/2013

F .f buna!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulada cu crema de vanilie si gem de caise
Rulada cu crema de vanilie si gem de caise
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulada de cozonac cu gem de gutui
Rulada de cozonac cu gem de gutui
8 porții
2 h 45 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Gem de prune facut in casa
Gem de prune facut in casa
20 porții
45 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
Friganele cu unt de arahide si gem de fructe rosii
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile Rulada - desertul rapid Rulada - desertul rapid

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.