Ruladă cu marmeladă de piersici


Este delicioasa

Ingrediente

Blat: 4 albușuri, 4 gălbenușuri, 1 cana zahar, 4 linguri faina, sare.
Umplutura : 50 g marmeladă de piersici

Preparare

Etapa 1

Se bat albușurile cu sare și zahar apoi se adaugă gălbenușurile și faina. Se pune compoziția într-o tava tapetata cu hârtie de copt și se coace 30 de minute la 180 grade. Când e gata se rulează cu hârtia, se învelește cu un prosop și se lasă să se răcească.

Etapa 2

Se scoate blatul, se pune umplutura și se rulează fără hârtie. Se învelește apoi cu alta curata și se lasă la rece o ora.






Punctează această reţetă:


Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale