saratele din foietaj

De LARISA
(4.30/5 - 33 voturi)
4 comentarii

Ingrediente

un pachet de foietaj, un ou, cascaval razuit si susan.

Preparare

Pachetul contine 2 foi. Se ia o foaie si se intinde pe masa tapetata cu putina faine. Se intinde doar putin fata de forma initiala (se poate lasa si neintinsa). Se unge cu oul batut putin. Se presara cascavalul ras (bineinteles putem folosi susan, mac, etc.).

Cu un cutit incins la aragaz se taie foaia in 3 bucati de-a lungul. Se foloseste cutitul incins ca sa se faca taierea usor (eu am un cutit care numai pentru asta il folosesc). Apoi fiecare bucata se taie in bucati mici cam cat un deget de groase. Daca le taiati prea groase riscati se se rastoarne cand se coc.


Se aseaza in tava si se baga in cuptorul preincalzit. Nu pot sa scpun la cate grade le coace caci aragazul meu e cu trepte: mic, mediu si mare. Eu il tin intre mic si mediu sa se coaca incet si frumos. Depinde de aragazul fiecareia. Nu deschideti aragazul primele 10 minute ca sa nu afectati "procesul" coacerii. Apoi verificati ... sa nu se arda deoarece sunt sensibile ca sa zic asa.



Se fac repede. Au trecere la musafiri.

Întrebări:



De LARISA





Punctează această reţetă:

Comentarii:

20/05/2012

Usoara si rapida reteta

(0) (0) Abuz
26/08/2014

Deliciasa

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Imi place

(0) (0) Abuz
30/04/2014

Antonina

(0) (0) Abuz

Video sugerat

Inimi din foietaj cu Nutella pentru Sf. Valentin


Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Unturile din nuciUnturile din nuciIntretinerea tacamurilor din inoxIntretinerea tacamurilor din inox

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale