Petitchef

Sarlota cu mandarine

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
Ceva ce iti va lasa invitatii cu gura cascata.

Ingrediente

Numarul de porții: 4
5 oua

15 gr gelatina

700 gr frisca

200 ml lapte

150 gr zahar


jeleu.

Preparare

  • Intr-o cratita punem, gelatina inmuiata in lapte rece, zaharul, ouale si punem pe Baine-Marie, amestecam din cand in cand.

    Cand s-a ingrosat o luam si o lasam la racit.

    Se bate frisca.

    Cand compozitia de sarlota este aproape rece se adauga frisca si amestecam usor.

    Se pune sarlota in cupe si se lasa la rece.

    Decorul se realizeaza cu mandarine si se toarna jeleu deasupra.

    Se poate decora si cu frisca.



Comentarii:

10/07/2016

"Baine-Marie" De unde ai scos un asemenea barbarism? Du-te-n... scoala si mai invata!

(0) (1) Abuz
erika_turbo2008
erika_turbo2008, 26/04/2012

Am sa-l incerc sa vad cit de repede se va minca,,,pupici

(0) (0) Abuz
25/04/2012

Excellente!

(0) (0) Abuz
25/04/2012

Super

(0) (0) Abuz
25/04/2012

E buonisima complimente

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sarlota cu capsuni
Sarlota cu capsuni
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de linte cu otet balsamic si mandarine
Salata de linte cu otet balsamic si mandarine
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Muffins cu mandarine
Muffins cu mandarine
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Sarlota de ciocolata(cacao)
Sarlota de ciocolata(cacao)
2 porții
30 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura cu ananas si mandarine
Prajitura cu ananas si mandarine
8 porții
1h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Sarlota cu capsune
Sarlota cu capsune
8 porții
20 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre ...mandarineCateva cuvinte despre ...mandarine

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: