-
Home
-
Rețete
-
Sarmale
-
Sarmale fara foc (raw)
Sarmale fara foc (raw)
Preparare
-
Hrisca si nuca se lasa peste noapte la inmuiat in multa apa. A doua zi se scurg. Asa arata hrisca gata inmuiata.
-
Varza se lasa 30-60 minute in apa (la desarat), in functie de cat de sarata o vrem. Nuca, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica. Se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, cimbru.
-
Taiati frunzele de varza in 2, decupand nervurile. Intr-un capat al frunzei puneti o lingura cu varf din compozitie si indoiti coltul spre interior. Aduceti si marginile pe interior, apoi rulati strans pana se termina frunza.
-
Faceti o salata din rosiile date pe razatoare, nervurile de la varza tocate si ulei. Puneti sarmalele intr-o cratita si turnati peste ele salata . Serviti imediat. Se pastreaza la frigider, insa nu pt multe zile.
-
Aceste sarmale sunt mult mai sanatoase si nutritive decat sarmalele gatite pe foc. Isi pastreaza proprietatile iar gustul lor va va surprinde: seamana mult cu cele gatite insa nuca si uleiul presat la rece le da o savoare aparte.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
ESTE OK.
Stiu sigur ca sunt foarte bune, am facut si eu.
F f bune si sanatoase!!!
Pare ok
Sunt foarte gustoase!
Super bune!!!!