Petitchef

Semilune

Desert
2 porții
40 min
20 min
Foarte ușor
1188 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

  • Separam albusurile de galbenus.Batem albusurile bezea cu zaharul pe care il incorporam treptat.
  • Intr-un alt vas mixam galbenusurile cu un praf de sare si aromele.Dupa ce am obtinut bezeaua incorporam galbenusurile incet in ea.
  • Faina se amesteca cu praful de copt apoi o introducem si pe ea in compozitia de mai sus , incet de jos in sus cu o lingura.
  • Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt turnam compozitia si deasupra presaram nuca atat cat o putem marunti intre degete.
  • Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade si lasam timp de 20 minute sa se coaca.
  • Dupa coacere pudram prajitura apoi cu ajutorul unui pahar formam semilune.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 1188Kcal
  • Carbo: 99.8g
  • Grăsimi: 66.6g
  • Grăsimi sat.: 9.2g
  • Proteine: 41.3g
  • Fibre: 7.1g
  • Zahăr: 57.3g
  • ProPoints: 32
  • SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (363g)

Rețete inrudite

YouTube

Buturuga tiramisu


Poze

Semilune
Semilune - poza 2
Semilune - poza 3
Semilune - poza 4
Semilune - poza 5
Semilune - poza 6
Semilune - poza 7
Semilune - poza 8
Semilune - poza 9
Semilune - poza 10
Semilune - poza 11
Semilune - poza 12

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
Buturuga exotică cu nucă de cocos si fructul pasiunii
6 porții
42 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează