-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Desert
-
Retete cu nuca
-
Retete esenta de rom cu nuca
-
Esentă de rom cu nucă
-
Semilune
Semilune
Preparare
-
Separam albusurile de galbenus.Batem albusurile bezea cu zaharul pe care il incorporam treptat.
-
Intr-un alt vas mixam galbenusurile cu un praf de sare si aromele.Dupa ce am obtinut bezeaua incorporam galbenusurile incet in ea.
-
Faina se amesteca cu praful de copt apoi o introducem si pe ea in compozitia de mai sus , incet de jos in sus cu o lingura.
-
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau cu hartie de copt turnam compozitia si deasupra presaram nuca atat cat o putem marunti intre degete.
-
Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil la 200 grade si lasam timp de 20 minute sa se coaca.
-
Dupa coacere pudram prajitura apoi cu ajutorul unui pahar formam semilune.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 1188Kcal
-
Carbo: 99.8g
-
Grăsimi: 66.6g
-
Grăsimi sat.: 9.2g
-
Proteine: 41.3g
-
Fibre: 7.1g
-
Zahăr: 57.3g
-
ProPoints: 32
-
SmartPoints:
41
Informații nutriționale pentru 1 porție (363g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete