Faina se amesteca cu zaharul sarea si praful de copt.Peste ea adaugam untul rece taiat cubulete si oul. Se framanta bine .Aluatul obtinut se da la rece 20 min.Se unge o forma de 26 cm cu unt si se intinde aluatul in ea .Se acopera cu o hartie de copt peste care am pus fasole.
Se da la cuptor pentru 20-25 de minute. Ouale zaharul,sucul de lamaie si vinul se amesteca bine si se fierb la bain-marine.Cand crema a inceput sa fierba se da deoparte si se pune gelatina pe care am hidratat-o in 50 ml apa rece.
Se amesteca energic pana se dizolva ,dupa care se lasa sa se raceasca.Branza se mixeaza impreuna cu mierea pana se obtine o crema fina ,adaugam peste ea compozitia care s-a racit ,razatura de portocala si frisca batuta spuma.
1/2 din crema obtinuta o intindem peste blatul copt si racit asezam bobitele de stuguri dupa care completam cu cealalta jumatate de crema.Se da forma la frigider cateva ore.
Comentarii:
Excelenta!
KK-MAK
De ce ati pus fasole?
Superrrr buna