Petitchef

Tiramisu cu capsuni

Desert
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6

Blat:

Crema:

Preparare

  • Blat:
    Se separa ouale, se bat galbenusurile cu 2 linguri de apa calda si zahar. Se amesteca faina cu cafea si se inglobeaza in compozitia de galbenus, alaturi de albusul batut.
  • Se aseaza in forma de tort unsa si se coace 30 de minute. Se scoate din forma si se lasa la racit. Se taie apoi blatul in 2 nivele. Blatul de jos se inconjoara cu inel pentru torturi.
  • Crema:
    Se curata fructele si se taie bucati. Se amesteca mascarpone cu branza, zaharul si vinul. Se adauga in fir subtire gelatina dizolvata. Se inglobeaza si se da la rece.
  • Cand crema incepe sa se intareasca se amesteca cu frisca batuta, apoi se inglobeaza fructele. Pe blatul de jos se pune 1/2 din crema.
  • Se aseaza deasupra al doilea blat si se acopera cu restul de crema. Se niveleaza si se tine la frigider 3 ore. Totul se decoreaza cu fructe.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu
Tiramisu
8 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tiramisu cu mascarpone
Tiramisu cu mascarpone
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tiramisu cu capsuni
Tiramisu cu capsuni
8 porții
1h30m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2h30m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - Petitchef
Tiramisu cu zmeura - Petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Verrine tiramisu cu capsune
Verrine tiramisu cu capsune
3 porții
4h30m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteRasfat dulce de Valentine’s Day sau de DragobeteO aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei