Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă faina și se coace 15 minute la 180 grade.
Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă crema de ciocolata și faina și se coace 15 minute la 180 grade.
Se prepara budinca.
În tava unde s-au copt blaturile se pune blatul alb, crema, blatul maro și ultima parte de crema apoi se lasa la rece 2 ore.
Se amesteca zaharul cu pliculețele de tort gelee și compotul și se fierbe compoziția pana se îngroașă. Se pun vișinele peste budinca apoi se pune jeleul cu lingura. Se mai lasă la rece 2 ore.
Nu stiu ce-i impiedica pe cei care nu le place crema din comert sa nu si-o prepare singuri ... dar ne place sa-i sicanam pe cei ce ne dau o reteta mai simplu de facut , eu o sa o fac si o adaptez la ce imi place si mi se potriveste la gust . Multumesc pentru reteta !
Comentarii:
Daca o sal cumperi nu ai sa stii niciodata sa faci tu unul
Nu stiu ce-i impiedica pe cei care nu le place crema din comert sa nu si-o prepare singuri ... dar ne place sa-i sicanam pe cei ce ne dau o reteta mai simplu de facut , eu o sa o fac si o adaptez la ce imi place si mi se potriveste la gust . Multumesc pentru reteta !
Mai bine il cumperi de la cofetarie ca e la fel, cu tot felul de sustituenti .