Tort bavarez cu visine


Este delicios!

Ingrediente:

Blatul alb: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, sare.
Blatul maro: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri faina, 7 linguri crema de ciocolata, sare.
Crema: 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, 200 g zahar.
Decor: 500 ml compot de visine, 210 g vișine fără sâmburi, 2 pliculețe tort gelee rosu, 2 linguri zahar.

Preparare:

Etapa 1:

Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă faina și se coace 15 minute la 180 grade.

Etapa 2:

Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă crema de ciocolata și faina și se coace 15 minute la 180 grade.

Etapa 3:

Se prepara budinca.

Etapa 4:

În tava unde s-au copt blaturile se pune blatul alb, crema, blatul maro și ultima parte de crema apoi se lasa la rece 2 ore.

Etapa 5:

Se amesteca zaharul cu pliculețele de tort gelee și compotul și se fierbe compoziția pana se îngroașă. Se pun vișinele peste budinca apoi se pune jeleul cu lingura. Se mai lasă la rece 2 ore.





Punctează această reţetă:


Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale