Un tort ce intra in categoria "ispitelor dulci", plin cu ciocolata si caramel sarat! Usor de facut; urmati toate etapele de realizare ale acestui minunat desert.
Caramelul ramas va fi perfect pentru a acoperi tortul inainte de a-l manca.
Daca doriti o textura mai putin moale, lasati in cuptor inca 10-15 minute.
Poze
Întrebări:
Si nu se putea scrie in reteta, de la inceput, zahar brun?
Ca pana una, alta, mai exista zi zahar Vergeoise Blanche Nature....care numai brun nu e....
Răspuns:
Multumim pentru sugestie. Vom corecta si vom tine cont pe viitor.
Zahar vergeoise... O spui în bătaie de joc ... ce mai e si ăsta?!!!
Cand dai o rețetă, nu te da și interesantă, că e plin pământul de prostie infumurata!
Răspuns:
Zahar vergeoise - un zahar brun, nu foarte pronuntat.
19 cm- scrie in reteta