Petitchef

Tort cu gelatina

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Preparare

  • Se amesteca ouale intregi cu zaharul ,faina si se adauga laptele rece putin cate putin.
  • Compozitia se pune intr-un vas si la bain-marie se amesteca pana se face o crema groasa.
  • Se raceste putin si cand este inca calduta ,se adauga gelatina ,si se amesteca bine.
  • Cand s-a racit bine compozitia se pune frisca cu miscari usoare .
  • Intr-o cratita de 3 l. unsa putin cu ulei se pun rondele de portocale.
  • Se toarna compozitia si se da la rece.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort foret noire (pentru micuta denisa)
Tort foret noire (pentru micuta denisa)
3 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu crema de lamaie
Tort cu crema de lamaie
8 porții
55 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Tort cu gelatina
Tort cu gelatina
8 porții
45 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort Donut
Tort Donut
8 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu nuca de cocos Petitchef
Tort cu nuca de cocos Petitchef
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbătoriTorturi festive de sărbătoriGelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aromaGelatina - Aditiv alimentar incolor, fara aromaMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.