Petitchef

Tort ferrero rocher

Desert
8 porții
1 oră
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 blat de pandispan


Crema Ferrero Rocher:

450 g nutella, 1 borcan mic

200 ml frisca lichida

80 g nuci, rumenite la cuptor


lichior de cafea


Pentru insiropat:

200 ml cafea tare

rom si lichior de cafea


Ornat:

250 g martipan

50 g zahar pudra

colorant rosu

Preparare

  • Preparare: pregatim blatul de pandispan dupa cum explicat aici. Il puteti pregati cu o seara inainte. Il taiati in doua pe orizontala.
    Crema: inmuiem 30 de secunde la microunde nutella si o rasturnam intr-un castron.
  • Separat batem frisca lichida, de preferabil sa fie neindulcita. O adaugam peste nutella, impreuna cu nucile rumenite la cuptor si aromele. Insiropam blatul de tort cu cafea si adaugam crema.
  • Pentru ornat am folosit martipan, pe care amestecat cu 50 g zahar pudra. Tot de zaharul pudra ajutat sa intind foia de martipan. Si cu ajutorul colorantului rosu, facut cateva chestii micute.

Poze

Tort Ferrero Rocher, poza 1Tort Ferrero Rocher, poza 2Tort Ferrero Rocher, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tort etajat cu cafea si frisca
Tort etajat cu cafea si frisca
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort ecler
Tort ecler
7 porții
4 ore
Dificil
4 / 5
Rețetă Tort ecler
Tort ecler
10 porții
1 oră
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1h10m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cake pops sau tort-acadeleCake pops sau tort-acadele

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: