Petitchef

Tort ferrero rocher

Desert
8 porții
1 oră
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
1 blat de pandispan


Crema Ferrero Rocher:

450 g nutella, 1 borcan mic

200 ml frisca lichida

80 g nuci, rumenite la cuptor


lichior de cafea


Pentru insiropat:

200 ml cafea tare

rom si lichior de cafea


Ornat:

250 g martipan

50 g zahar pudra

colorant rosu

Preparare

  • Preparare: pregatim blatul de pandispan dupa cum explicat aici. Il puteti pregati cu o seara inainte. Il taiati in doua pe orizontala.
    Crema: inmuiem 30 de secunde la microunde nutella si o rasturnam intr-un castron.
  • Separat batem frisca lichida, de preferabil sa fie neindulcita. O adaugam peste nutella, impreuna cu nucile rumenite la cuptor si aromele. Insiropam blatul de tort cu cafea si adaugam crema.
  • Pentru ornat am folosit martipan, pe care amestecat cu 50 g zahar pudra. Tot de zaharul pudra ajutat sa intind foia de martipan. Si cu ajutorul colorantului rosu, facut cateva chestii micute.

Poze

Tort Ferrero Rocher, poza 1
Tort Ferrero Rocher, poza 2
Tort Ferrero Rocher, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1h25m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort ecler
Tort ecler
7 porții
4 ore
Dificil
4.5 / 5
Rețetă Tort etajat cu cafea si frisca
Tort etajat cu cafea si frisca
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort de cafea cu bezea si crema italiana
Tort de cafea cu bezea si crema italiana
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.