Pentru blat : Zbatem bine ouale cu zaharul, iar cind acesta s-a topit adaugam faina cernuta impreuna cu amidonul, praful de copt, zaharul vanilat si sarea. Tapetam tava de la cuptor cu hirtie de copt, rasturnam toata compozitia de blat, nivelam si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 10 minute. Pun si poza cu. lumini si umbre ca nu se vede ce forma are tava sau blatul. Cind blatul este gata, il rasturnam pe un prosop pe care presaram zahar sa nu se lipeasca, dezlipim hirtia si lasam blatul sa se raceasca, iar cind acesta era foarte putin caldut, decupat doua inimioare.
Pentru crema : Zbatem bine frisca cu zaharul vanilat, iar cind s-a intarit bine, adaugam mascarponele si amestecam ingredientele. Acum trecem la asamblarea tortuletului, nu va imaginati ca e cine stie ce tort imens, e micut ca pentru noi doi si principessa noastra. Intr-un vas cu apa fierbinte, punem borcanul cu jeleu ca sa se "topeasca", apoi pe prima inimioara distribuim jeleul pe toata suprafata, pe urma adaugam crema si fructele.
Cealalta inimioara umezit-o cu sucul de la visine, asezat-o cu partea umeda peste crema, apoi deasupra pun din nou jeleu de capsuni. O parte din crema pus-o in siringa pentru dulciuri si facut diverse moturi, adica ornat-o cum m-am priceput.
Comentarii:
Il voi incerca in schimb arata destul de bine