Petitchef

Tortul pentru karina

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Crema vanilie:

200 g ciocolata alba,

3 galbenusuri,

un albus,

150 g zahar,

400 ml frisca,

12 g gelatina,

esenta de vanilie.


Blat :

5 oua ,

5 l apa ,

10 lg zahar si 10 lg faina.


Crema de capsuni:

2 oua intregi,

4 l zahar,

450 g capsuni+3 lg zahar

400 ml frisca,

12 g gelatina.

Preparare

  • O compoziție de loturi ca 25cm / 25cm, apoi se taie tortul rece în trei frunze.
    Gelatina hidrateaza 4-5 lg de apă caldă. Pune împreună galbenusurile cu zaharul si laptele 4, extract de vanilie lg abur 2 lg și se amestecă până când ați făcut o cremă, apoi am lasa sa se raceasca.
  • Bate spuma albușul de ou, dar nu crema puternic bate si se amesteca cu crema alba la fața locului și galben, iar ultima dată gelatina ciocolata topita, se adaugă vanilie dupa gust.
  • El a pus o foaie de patiserie coapte cum am uda cu apă, zahăr și vanilie, apoi pune cremă pe ea și a doua foaie de aluat. Pe contorul care nu umed, a pus pe 200g de abur crema de ciocolata topita 70 ml, întins atât de fierbinte ca o glazura de pe foaie.
  • Ouăle cu zahărul am pus pe baie de aburi și se amestecă până gros și au fost apoi lăsat să se răcească.
    350 g capsuni piure într-un mixer se amesteca-le cu zahăr și se încălzește până când zahărul se topește și se lasă să se răcească. Frisca dar nu foarte puternic, amestecat cu crema de ou cu capsuni piure și apoi pune gelatina hidratate în apă fierbinte o lg câteva. Cele 100 de grame de căpșuni rămase, tocate și amestecate cu smântână.
  • Foaia pus împreună peste ciocolata compoziție. Mai sus treilea tort foaie umedă plasat învelit în hârtie și a dat rece. A doua zi sa întors tort pe platou îmbrăcat într-un strat subțire de unt și suport decor ca vouler, trece un colț de un pătrat mic.
  • Îmbrăcat în pasta de zahar. Tot ce vezi albastrul este de fapt un foarte frumos violet care a obținut din lapte praf pastă și gel pata mov.Ori aparat foto nu bun, care este.

Poze

Tortul pentru Karina, poza 1
Tortul pentru Karina, poza 2
Tortul pentru Karina, poza 3
Tortul pentru Karina, poza 4
Tortul pentru Karina, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Tortul de revelion
Tortul de revelion
8 porții
1h30m
Foarte ușor
Rețetă Cuccidati - biscuiti sicilieni pentru craciun
Cuccidati - biscuiti sicilieni pentru craciun
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tortul buturuga de craciun
Tortul buturuga de craciun
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei