Petitchef

Visine pentru prajituri -la borcan

Desert
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Visinele se spala , li se rup coditele si se lasa apoi la scurs. Se scot samburii cu dispozitivul special. Visinele se pun intr-un vas impreuna cu zaharul si se invarte bine sa se topeasca zaharul.
  • Se lasa asa de azi pe maine , invartindu-se din cand in cand.
  • A doua zi se adauga la compozitie un pliculet de conservant.
  • Visinele de preseaza putin in borcane , se acopera cu sirop si se pun capacele.Siropul ramas se pune in sticle capsate. Visinele si siropul se pun apoi direct in camara.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2013

Este super reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Visine congelate
Visine congelate
4 porții
12 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tarta de visine
Tarta de visine
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Visine conservate
Visine conservate
8 porții
12 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort sah cu visine
Tort sah cu visine
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pandispan cu visine si bezea - fraiche - bistro
Pandispan cu visine si bezea - fraiche - bistro
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos de visine pentru friptura (reteta video)
Sos de visine pentru friptura (reteta video)
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.