Petitchef

Drob de miel

Astazi ,in ziua sfinta,va scriu cum fac eu drobul,reteta este mostenire de la mama mea.
Maruntaiele de miel(ficat,plamini,inima ,rinichii)se dau prin masina de carne,crude,se da slanina afumata,tot prin masina ,apoi o legatura de ceapa verde ,o legatura de usturoi verde ,patrunjel,dupa ce au fost toate tocate se adauga 7-8 oua crude ,sare piper,se amesteca toate ,in tava de chek se pune hirtie de copt,sa nu se lipeasca se unge cu grasime ,se pune pasta de drob ,deasupra se acopera cu prapore si se pune in cuptor incins la prajit,se scoate din forma,se lasa la racit si se taie feliii,se serveste cu mustar sau dupa gustul fiecaruia.








Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
6 porții
1h35m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Drob de miel
Drob de miel
4 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Drob de miel
Drob de miel
8 porții
2h20m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Drob de miel
Drob de miel
4 porții
1h40m
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteRetete de DrobRetete de Drob

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: