Petitchef

Drob de miel

Astazi ,in ziua sfinta,va scriu cum fac eu drobul,reteta este mostenire de la mama mea.
Maruntaiele de miel(ficat,plamini,inima ,rinichii)se dau prin masina de carne,crude,se da slanina afumata,tot prin masina ,apoi o legatura de ceapa verde ,o legatura de usturoi verde ,patrunjel,dupa ce au fost toate tocate se adauga 7-8 oua crude ,sare piper,se amesteca toate ,in tava de chek se pune hirtie de copt,sa nu se lipeasca se unge cu grasime ,se pune pasta de drob ,deasupra se acopera cu prapore si se pune in cuptor incins la prajit,se scoate din forma,se lasa la racit si se taie feliii,se serveste cu mustar sau dupa gustul fiecaruia.







Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: