Ingrediente: 500 g branza de vaci 150 g zahar 100 g gris 200 g pesmet 2 oua 1 plic zahar vaniliat 1 plic aroma de portocala cu coaja rasa Dr.Otker 1 plic aroma de...
Ingrediente: un pachet de foi de placinta din comert, un bo de branza de vaci de la piata, de aprox. 5-600 g, 4 oua intregi, 4 linguri pline de zahar, doua m...
Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata 4 galbenusuri 100 gr zahar zahar vanilat coaja rasa de lamaie Pentru sosul de vanilie: 4 galbenusuri 200 ml smantan...
Ingrediente: Pentru foaie: 3 oua 14 linguri apa 14 linguri ulei 14 linguri zahar 16 linguri faina 1 praf de copt stins in suc de lamaie Pentru umplutura: 600 g br...
Ingrediente: 600 g urda proaspata(folositi ce doriti) 4 linguri zahar 4 oua o mana buna de stafide esenta vanilie(puneti de care va place) 500 g spaghete...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 1 pachet foi placinta 50 g unt 600 g branzica de vaci+ 1 ou 100 g zahar stafide a folosit stafide aurii coaja rasa de lamaie PENTRU FINISARE: 3 ou...
Ingrediente: 650gr branza de vaci 6 linguri faina un plic de praf budinca de vanilie un pliculet praf de copt stins cu lamaie 200ml smantana lichida 5 oua 12 ling...
Ingrediente: 500 g branza de vaci bine scursa 4 oua 200 gr zahar 100-150 g gris 1 lingurita praf de copt stins cu zeama de lamaiezahar vanilatvisine fara samburiu...
Nascuta din pura intamplare acum multe secole in urma, cand branza a fost lasata la maturat in pestere, branza albastra reprezinta astazi unul dintre cele mai renumite soiuri de branzeturi din lume, fiind considerata sortimentul de top al branzeturilor.
Ingrediente: 150 g franzela,curatata de coaja si cantarita 300 ml lapte 50 g amidon sau faina 100 g unt 300 g branza de vaci 5 oua 1/2 ligurita sare 150 g zahar 5...
Ingrediente: 300 g faina 7 oua 250 g +150-200 g zahar 18 linguri iaurt 18 linguri unt topit (ulei) 900 g ricotta 1 lingurita de bicarbonat coaja de lamaie 900 ...
Ingrediente: Pentru aluat : 800 g faina 150 g unt 250 ml lapte 2 oua 5 linguri zahar 50 g drojdie proaspata zahar vanilat Pentru umplutura: 1 kg branza de vaci 2 o...
Ingrediente: Aluat : 100 g faina 20 g amidon 1 ou 1 varf cutit praf de copt 3 g zahar 70 g unt Umplutura : 1 pahar mic de zahar 2 oua Coaja de portocale Coaja de ...
Ingrediente: 6 oua 7 linguri de zahar 7 linguri de faina 1 lingurita praf de copt crema: 500 g branza de vaci 250 g unt la temperatura camereizahar pudra dupa gu...
Ingrediente: aprox 200 g afine congelate 2 linguri zahar pudra 1 lingurita scortisoara putina coaja de lamaie rasa 1 lingura de apa 1 lingura de lichior de porto...
Ingrediente: 300 g branza proaspata de vaca 1 ou 200ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 2 linguri de gris 1 esenta(de care vreti voi) faina cat cere aluatul ulei...
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2 ling...
Ingrediente: 400 g macaroane(sau spaghete sau ce paste fainoase vreti voi) 200 g zahar 300-350 g branza(de care vreti vaca.oaie,etc) 100 g stafide 3 oua 1 esenta ...
Ingrediente: I.Glazura de zmeura: 300 g zmeura 200 g zahar 10 g gelatina granule zeama unei lamai II.Baza din iaurt si branza : - 200 g branza vaci fina,sau Quark...
Ingrediente: Blatul: 200 g biscuiti (neindulciti ar fi cel mai bine) 80 g unt topit 50 g alune coapte la cuptor pt aproximativ 8 minute la 375F 2 linguri cacao ...