Petitchef

Fasole verde cu migdale 

Este o reteta algeriana.
O facem cu
fasole verde, sare, 3 linguri de ulei, 1 c??el de usturoi pasat, 1 / 2 linguri?? de chimen, 1 / 4 linguri?? de boia de ardei, 1 / 4 cui?oare, o lingura cu migdale. 
 
Fierbem fasolea în ap? s?rat? si apoi o scurgem.
Puneti ingredientele r?mase (cu excep?ia migdalelor) într-o crati??, la foc mediu, timp de dou? minute, amestecând continuu. 
Se adaug? migdalele ?i se amestec?. Se toarn? peste fasole verde ?i se serve?te cald. 









Comentarii:

29/09/2013

Delicioasa!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăFasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: