Petitchef

Antricot de vita in sos de piper

Felul principal
2 porții
20 min
21 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea de vita se spala si se pune la fragezit in otet balsamic amestecat cu apa rece - se adauga atata apa pana ce antricotul este in intregime acoperit cu zeama.
  • Se lasa la frigider pentru o jumatate de ora, apoi carnea se scurge bine si se condimenteaza cu boia si piper. Intr-o tigaie se incinge o lingura de unt, se adauga feliile de antricot si se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte.
  • Carnea se scoate intr-un vas termorezistent, se sareaza dupa gust si se lasa vreo 10 minute sa se odihneasca la cald. Timp suficient sa preparati sosul de piper.
  • Tot in tigaia in care s-a prajit carnea se topeste si restul de unt. Cand untul s-a incins se adauga boabele de piper, vinul si coniacul sau whisky-ul.
  • Prints may be available for purchase through the shop.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic timp de 5-7 minute. Se adauga apoi smantana si se lasa sa mai dea in cateva clocote pana ce sosul se omogenizeaza.
  • Se servesc calde, feliile de carne stropite cu sosul de piper, iar ca garnitura recomand cartofi natur sau copti.


Poze

Antricot de vita in sos de piper
Antricot de vita in sos de piper - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/03/2017

Paradox,nu ai tradus tot sau ai uitat sa stergi ce nu ai putut traduce.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
09/03/2017

Etapa 5 face parte din reteta? ne descurcam noi de unde sa cumparam oricum arata foarte rau

(1) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos mousseline
Sos mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! De ce sa consumam carne de vita? De ce sa consumam carne de vita? „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează