Petitchef

Ardei copt umplut 'greek art'

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

ceapa verde:

un borcan de ciuperci marinate ,

200 g.costita afumata ,

200 g.branza feta ,

500 g.quark ,

ulei de masline ,

gogosari


verdeturi :




condimente :

sare,

piper,


oregano

Preparare

  • Gogosarii se taie in doua,se curata,se aseaza intr-un vas yena,se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor pentru copt aproximativ 30 de minute ceapa cu costita se pun la prajit in ulei de masline,se adauga apoi ciupercile taiate marunt,branza taiata cubulete, condimentele,quarkul,cu aceasta umplutura se umple jumatatile de gogosari copti,se pun verdeturile si se mai dau la cuptor ptr aprox.30 de min,se servesc atat calzi cat si reci,a servit cu chiftele de dovlecei cu rozmarin.

Poze

Ardei copt umplut 'greek art', poza 1Ardei copt umplut 'greek art', poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1h10m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Ardei copti cu branza feta
Ardei copti cu branza feta
2 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Ardei copti la borcan
Ardei copti la borcan
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Ardei copti cu smantana
Ardei copti cu smantana
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

S-au copt ciresele!S-au copt ciresele!Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Cei mai iuti 10 ardei din lume – 2014Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: