Petitchef

Ardei umpluti

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ardeii se spala, se taie un capacel unde a fost codita si se scot miezul si semintele.
  • Ceapa taiata marunt se caleste in ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca se adauga orezul si se stinge cu putina apa. Se tine pe foc cateva minute pana incepe sa se umfle.
  • Intr-un vas se amesteca carnea cu verdeata tocata marunt si oul crud.
  • Se adauga ceapa si orezul si felia de paine inmuiata in apa si stoarsa. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se amesteca toate ingredientele.
  • Se umplu ardeii cu toata treaba asta, avand grija sa nu se "rupa".
  • Intr-o tava/tigaie/oala/vas (atatea denumiri in romana!), depinde de cat de inalti sunt ardeii, se aseaza acestia si se toarna sosul imprejur.

Poze

Ardei umpluti, poza 1
Ardei umpluti, poza 2
Ardei umpluti, poza 3
Ardei umpluti, poza 4
Ardei umpluti, poza 5
Ardei umpluti, poza 6
Ardei umpluti, poza 7
Ardei umpluti, poza 8

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

11/11/2012

Superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ardei umpluti cu carne
Ardei umpluti cu carne
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Ardei umpluti
Ardei umpluti
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
Ardei umpluti cu carne de pui si ciuperci
8 porții
1 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
8 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: