Ardei umpluti.

De LALYCALALYCA
(4.51/5 - 174 voturi)
28 comentarii

Ingrediente

* 500 gr carne tocata amestec
* 1 cescuta orez
* 2 cepe
* 500 gr rosii
* sare,piper
* pasta de tomate
* ardei gras
* ulei
* patrunjel verde

Preparare

Se spala ardeiul se curata de cotoare si se lasa la scurs.Rosiile se spala.Se opresc 2-3 rosii iar restul ,se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin o pasta.Orezul se spala si se lasa la scurs.

Se taie ceapa marunt si se caleste.Se adauga orezul.Intr-un castron se pune carnea tocata.Se adauga ceapa calita,patrunjelul,sare,piper si se mesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu ardeii cu acest amestec.Se taie feliute rosiile ramase care se pun deasupra ardeilor.Se asaza intr-o cratita.Se toarna sucul de rosii amestecat cu pasta de tomate.Se completeaza cu apa si se baga la cuptor pana se fierbe carnea si orezul.

Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Întrebări:



De LALYCALALYCA





Punctează această reţetă:

Comentarii (28):

14/05/2013

Nu am nici o idee in plus. Eu fac deseori acest fel, dar pentru ca vreau si extrasezon, folosesc gogosari carnosi in loc de ardei si odata umpluti ii congelez cruzi, cate 3 la o punga. Atunci cand ii fierb cu sosul respectiv si ce mai trebuie, in casa miroase a primavara, indiferent de luna.

(0) (0) Abuz
18/03/2015

Daca vrei coace ardeiu inainte de al umple.
Este cu mult mai gustos si eu adaug in sosul de rosii zahar si
foi de dafin

(0) (0) Abuz
18/05/2013

EU ADAUG IN SOSUL DE ROSII ZAGAR DUPA GUST ,PT.RETETA UNGUREASCA ,LOR LE PLACE SOSUL ,DULCEAG SI CU FOI DE DAFIN!!!

(0) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 03/08/2010

Yam , yam buuun ... si eu am gatit asa ceva sambata , dar ce buni au iesiiiiiit , mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(1) (0) Abuz
07/09/2014

Toate ca toate ,dar se AMESTECA ,compoziția nu se ,, mestecă'' !!!

(0) (0) Abuz
14/08/2013

Nu e cine stie ce... sunt altele mai bune...mai incearca...

(0) (0) Abuz
02/12/2012

Arata foarte bine...Sper ca si gustul e pe masura

(1) (0) Abuz
07/07/2013

Foarte simpla si cred ca si gustoasa reteta!!!!

(0) (0) Abuz
29/08/2015

De ce la cuptor, si nu pe ochi?

(0) (0) Abuz
LALYCA
LALYCA, 24/01/2013

Sunt foarte gustosi!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Rețete inrudite

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:

(c) Madeinwork | Mențiuni legale