Ardei umpluti.

De LALYCALALYCA
(4.51/5 - 174 voturi)
28 comentarii


Ingrediente

* 500 gr carne tocata amestec
* 1 cescuta orez
* 2 cepe
* 500 gr rosii
* sare,piper
* pasta de tomate
* ardei gras
* ulei
* patrunjel verde

Preparare

Se spala ardeiul se curata de cotoare si se lasa la scurs.Rosiile se spala.Se opresc 2-3 rosii iar restul ,se oparesc si se curata de pielite.Se mixeaza pana devin o pasta.Orezul se spala si se lasa la scurs.

Se taie ceapa marunt si se caleste.Se adauga orezul.Intr-un castron se pune carnea tocata.Se adauga ceapa calita,patrunjelul,sare,piper si se mesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu ardeii cu acest amestec.Se taie feliute rosiile ramase care se pun deasupra ardeilor.Se asaza intr-o cratita.Se toarna sucul de rosii amestecat cu pasta de tomate.Se completeaza cu apa si se baga la cuptor pana se fierbe carnea si orezul.

Se pot servi cu smantana sau iaurt.

Printează paginaAdaugă la favorite
De LALYCALALYCA



Punctează această reţetă:

Comentarii (28):

5 / 5
Postat 14/05/2013, 10:21

Nu am nici o idee in plus. Eu fac deseori acest fel, dar pentru ca vreau si extrasezon, folosesc gogosari carnosi in loc de ardei si odata umpluti ii congelez cruzi, cate 3 la o punga. Atunci cand ii fierb cu sosul respectiv si ce mai trebuie, in casa miroase a primavara, indiferent de luna.

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 18/03/2015, 08:38

Daca vrei coace ardeiu inainte de al umple.
Este cu mult mai gustos si eu adaug in sosul de rosii zahar si
foi de dafin

(0) (0) Abuz
5 / 5
Postat 18/05/2013, 09:51

EU ADAUG IN SOSUL DE ROSII ZAGAR DUPA GUST ,PT.RETETA UNGUREASCA ,LOR LE PLACE SOSUL ,DULCEAG SI CU FOI DE DAFIN!!!

(0) (0) Abuz
DIANA30
5 / 5DIANA30
Postat 03/08/2010, 18:13

Yam , yam buuun ... si eu am gatit asa ceva sambata , dar ce buni au iesiiiiiit , mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(1) (0) Abuz
2 / 5
Postat 07/09/2014, 21:06

Toate ca toate ,dar se AMESTECA ,compoziția nu se ,, mestecă'' !!!

(0) (0) Abuz
1 / 5
Postat 14/08/2013, 12:51

Nu e cine stie ce... sunt altele mai bune...mai incearca...

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 02/12/2012, 15:49

Arata foarte bine...Sper ca si gustul e pe masura

(1) (0) Abuz
5 / 5
Postat 07/07/2013, 21:14

Foarte simpla si cred ca si gustoasa reteta!!!!

(0) (0) Abuz
3 / 5
Postat 29/08/2015, 03:56

De ce la cuptor, si nu pe ochi?

(0) (0) Abuz
LALYCA
5 / 5LALYCA
Postat 24/01/2013, 22:08

Sunt foarte gustosi!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filter:

Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale