Aripioare de pui picante

(3.41/5 - 22 voturi)
2 comentarii


  • Aripioare de pui picante
  • Aripioare de pui picante, Poza 2
Tipul rețetei: Felul principal
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 20 minute
Timpul de gătire: 25 minute
Gata în: 45 minute
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente

- o caserola de aripioare de pui
- sare si piper
- chilly
- usturoi
- zeama de la o lamaie
- ulei extravirgin de masline
- busuioc proaspat sau uscat
- cartofi pentru garnitura

Preparare

Etapa 1

Se spala, curata, taie aripioarele de pui. Usturoiul se curata, se face pasta si se amesteca cu ulei extravirgin de masline, sare, piper, chilly, zeama de lamaie si busuioc tocat marunt.

Etapa 2

Se curata, spala si toaca cubulete cartofii. Se amesteca bine atat cartofii cat si aripioarele cu pasta de usturoi.

Etapa 3

Apoi se pun toate pe hartie de copt in tava de cuptor si se rumenesc la 200 grade timp de 45- 60 minute- in functie de cuptor. Asa arata minunatia.




Punctează această reţetă:

Comentarii:

3 / 5
Postat 18/10/2011, 19:11

Eu de meserie sunt bucatar si e bine

(0) (0) Abuz
2 / 5
Postat 26/08/2011, 19:28

Nu este rea,am sa incerc si eu

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Video sugerat




Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casăAmericane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minute

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale