Petitchef

Banbanji

Felul principal
2 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
1 piept de pui

2 castraveti

1 rosie

putina sare


Sos de susan:

Pasta de susan 2 linguri

Zahar 1/2 lingura

Sos de soia 2 linguri

Sake sau vin alb 1/2 lingura

Din supa care a fiert pieptul de pui 2-3 linguri

Preparare

  • Se fierbe pieptul de pui cu putina sare,se lasa la racit apoi se taie fideluta.Castravetii se taie fasii si se aranjeaza pe o farfurie plata.
  • Peste castraveti se pune pieptul de pui.Se pregateste sosul cu ingredientele de mai sus,apoi se toarna peste pieptul de pui.Se da la rece pt o jumatate de ora.



Comentarii:

ada_calutu, 13/04/2013

Super bun yumiiiiii

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu sos picant (bàng bàng j?)
Pui cu sos picant (bàng bàng j?)
4 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Pui cu legume in stil asiatic cu taietei de orez
Pui cu legume in stil asiatic cu taietei de orez
2 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui in sos (schaschlik)
Frigarui in sos (schaschlik)
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Wrap cu pui
Wrap cu pui
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rosii cherry caramelizate
Rosii cherry caramelizate
10 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
3.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: