Petitchef

Bors de miel

Felul principal
4 porții
60 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg de oase de miel

1 legatura de ceapa verde

1 ceapa alba



1 legatura de stevie

1 legatura de loboda

3 rosii mai moi

200 ml de suc de rosii

1 litru de bors,

1 legatura de leustean, sare.

Preparare

  • Electrocasnice: aragaz .Mai intai se fierbe carnea cam 45-50 de minute sau pana cand se inmoaie.Adaugati legumele tocate marunt in urmatoarea ordine: ceapa, morcovul, cartofii, rosiile, stevia si loboda.
  • Cand si legumele sunt fierte, adaugati sucul de rosii, borsul fiert inainte si o lingurita de sare (sau dupa gust). Dupa ce adaugati borsul, mai lasati sa dea intr-un fiert si luati de pe foc. Abia acum puteti pune si leusteanul tocat marunt (sau il puteti pune direct in farfurie, daca preferati).
  • Aceasta Reteta de bors din oase de miel facuta in bucataria casei o puteti pregati pentru masa de Pasti sau pentru orice alta ocazie.

Poze

Bors de Miel, poza 1Bors de Miel, poza 2Bors de Miel, poza 3



Comentarii:

03/05/2013

SUPER RETETA!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bors cu afumatura
Bors cu afumatura
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bors de legume
Bors de legume
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bors de zarzavat
Bors de zarzavat
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura de miel de PasteFriptura de miel de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: