Petitchef

Bors de perisoare

Felul principal
2 porții
25 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
700 g carne tocata amestec (vita+porc)

2,5 - 3 l apa

1 l bors de casa


2 ardei grasi

6rosii coapte bine


o radacina mica patrunjel sau telina

50 g orez

1lingurita legume deshidratate (delikat)

o legaturica marar verde

sare

o legatura leustean sau patrunjel

1ou

facultativ

1 lingura smantana

Preparare

  • Etapa 1 - BORS DE PERISOARE
    Se pune apa la fiert si cand clocoteste adaugam ceapa taiata marunt,ardeiul taiat si feliat subtire,morcovul taiat rondele subtiri si radacina curatata si taiata marunt,potrivim de sare si lasam sa fiarba 10-15minut.
  • Apoi adaugam rosiile date prin razatoare,fara pielite. Dupa alte10 minut adaugam borsul, potrivind dupa gustul nostru si orezul spalat, lasand inca15 minut sa fiarba.
  • Intre timp amestecam carnea tocata cu oul, delikatul si mararul tocat marunt, apoi se fac perisoare mici, rotunde,cu mana, apoi se baga in borsul care fierbe si se lasa inca 15-20minut sa fiarba apoi se opreste focul.
  • Se adauga leusteanul tocat marunt si se drege cu oul batut (daca dorim in ou se adauga si smantana).



Comentarii:

01/05/2014

Foarte gustoasa

(0) (0) Abuz
18/09/2013

F.foarte gustoasa!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bors de ciuperci cu file de peste
Bors de ciuperci cu file de peste
2 porții
45 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Bors de sfecla rosie
Bors de sfecla rosie
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Bors cu carne de vita
Bors cu carne de vita
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1h25m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: