Petitchef

Branza crema de primavara

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 g telemea de vaca

2 fire de ceapa primavaratica

1 ridiche rosie

Felii de paine prajita sau crackers

1 lingura de ulei de masline

Preparare

  • Se sfarma branza cu o furculita, se adauga uleiul de masline si se freaca astfel incat sa devina cremoasa.
  • Se taie fin ceapa si se amesteca cu crema de branza, se intinde pe paine prajita sau crackers si se decoreaza cu feliute de ridiche si cateva feliute fine de ceapa verde.
  • Ceapa verde e mai mult dulce decat cu gust de ceapa. Ce poate fi mai traditional romanesc decat ceapa cu branza.
  • Nu stiu! Dar tartinele sunt dragalase, gustul este fin si sunt un antipasti atat de usor de facut.

Poze

Branza crema de primavara, poza 1Branza crema de primavara, poza 2



Comentarii:

03/01/2015

Oribila

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Branza cu rosii la cuptor
Branza cu rosii la cuptor
4 porții
46 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Branza crema de primavara
Branza crema de primavara
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Branza pufoasa de caju
Branza pufoasa de caju
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Bagel cu somon, castravete si crema de branza
Bagel cu somon, castravete si crema de branza
1 porții
11 min
Foarte ușor
Rețetă Rulou cu branza raclette
Rulou cu branza raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Crema de branzaCrema de branzaMascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: