Petitchef

Bruschetta cu branza stilton, pancetta si ciuperci

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 lingura de ulei de masline

2 catei de usturoi curatati de coaja

100 g pancetta taiata cuburi

250 g amestec de ciuperci

4 linguri de smantana

25 g branza cu mucegai bleu

1 lingura de patrunjel verde tocat

4 felii de ciabbatta prajite frecate bine cu usturoi - dupa ce-au fost scoase din cuptor

Preparare

  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga pancetta , pret de cateva minute 3-4 , ne-o dorim usor rumenita.
  • Apoi usturoiul tocat pt 1 minut.
  • Urmeaza ciupercile bucatite, pt alte 3-4 minute, se amesteca des.
  • Se adauga smantana si branza sfaramata pt 1 minut, sa imprietenim aromele si sa incalzim sosul.
  • Se presara patrunjelul tocat.
  • Se asterne fiecare felie de paine prajita cu amestecul de mai sus si se consuma cu pofta.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bruschetta cu hribi (boletus edulis)
Bruschetta cu hribi (boletus edulis)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Bruschetta-aperitiv
Bruschetta-aperitiv
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaBruschetta: Povestea unei felii de paine!Bruschetta: Povestea unei felii de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: