Petitchef

Burgeri vegetali cu sos barbeque

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
2 cani fulgi ovaz,

2 albusuri,

½ cana sos barbeque,

½ cana apa,

½ lingurita pudra ceapa,

½ lingurita pudra usturoi,

½ cana varza tocata,

1 ½ cana morcovi rasi, lipii,

salata verde,

felii de rosii.

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 200ºC. Fulgii de ovaz, albusurile, sosul de barbeque, apa, varza, morcovii, pudra de ceapa si pudra de usturoi se amesteca.
  • Se formeaza din compozitia obtinuta burgeri care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa cu grasime.
  • Se coc burgerii aproximativ 35 minute. Se servesc calzi infasurati in lipii alaturi de salata verde si felii de rosii.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Burgeri vegetali
Burgeri vegetali
4 porții
40 min
Foarte ușor
2 / 5
Rețetă Burgeri de pui cu sos de mustar
Burgeri de pui cu sos de mustar
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Burgeri din cartofi si porumb
Burgeri din cartofi si porumb
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Romesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiSriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: