Petitchef

Caltabosi

Felul principal
8 porții
30 min
60 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8
intestine

inima ,ficat, splina cam 1,5 kg

500 g carne foarte grasa

2 cepe

0,5 kg sorici

sare, piper, ienibahar, maghiran (dupa gust) .

500 g orez fiert

Preparare

  • Se fierbe inima, plamanii, ficatul, splina si carnea in apa cu putina sare,se toaca ; se prajeste ceapa tocata, se scurge bine.
  • Se amesteca totul tocatura, ceapa, orezul, cu o parte din zeama de la fiert, se pune si sarea, condimentele. Se umplu intestinele, se leaga la capete si se fierb un sfert de ora la foc mic (in zeama in care au fiert maruntaiele).





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Caltabos muntenesc
Caltabos muntenesc
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Caltabosi cu orez
Caltabosi cu orez
8 porții
1h20m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Caltabosi
Caltabosi
10 porții
1h30m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Orez cantonez
Orez cantonez
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: